desember 2011

Anbefaling av bølgetang

Har leenge ønsket meg en bølgetang i og med at jeg elsker å ha bølgete hår og så heldig som jeg er, fikk jeg det i julegave fra pappa og family'n! Ble suuper glad! :) Prøvde den dagen etter jeg fikk den, altså igår(overigår) og ble superfornøyd med resultatet. Og siden jeg ikke har så mange anbefalinger på bloggen, tenkte jeg at jeg kunne anbefale den her! Bølgetanga heter Artist wave maker. Den blir varm med en gang og man kan velge hvilken temperatur man vil ha fra 120grader og helt opp til 200grader for de som har veldig tjukt hår. Du trenger bare å ha den på forskjellige steder i 8 sekunder(jeg tok 15...) og så blir det bølger som holder helt til dagen etter! Som sagt gjorde jeg det her igår, og bølgene er like store og fine. Hvis vi ser bort ifra at jeg faila veldig, siden jeg ikke visste hvordan man gjorde det... Den er kjempe bra, og jeg elsker den allerede! ♥ Anbefales virkelig å kjøpe hvis du har lyst på bølger i håret som holder. Vet desverre ikke hvor mye den koster, fikk den jo i julegave. Men den er nok ikke sånn super dyr, sånne ting pleier jo ikke å koste flere tusen, hehe. Men den er uansett verdt penga tipper jeg! 
Under her ser dere bilder fra morran idag. Tok bildene med en gang jeg hadde våkna pluss at det var dårlig lys, så bildene ble helt rare og dårlige, men la gå. Dere ser hvertfall hvordan resultatet ble. Det var første gangen min så helt vellykka ble det ikke, for å si det sånn. 

Som sagt, anbefaler den virkelig! Har du den? Pleier du å bølge håret? 

Teenager post #
Looove! Blir aldri lei av teenager posts!♥ 

Nature #3Må først beklage for at jeg ikke har blogget så mye. Glemt det bort, heehe. Og så må jeg si tusen tusen takk til alle som leser bloggen min og som kommenterer! Statistikken går oppover og kommentarene blir bare fler og fler! Er såå gøy å blogge da! Skal prøve å få blogget 2 ganger per dag. Må bare huske det, he-he. Dårlige vaner, ja. 
Var ute og tok en del bilder igår, siden det var helt supert vær! Sol og blå himmel og varmt til og med. Jeg, frysepinna selv, klarte faktisk å være ute... Helt til det begynte å blåse. Vet ikke om jeg er helt super fornøyd med disse bildene, men la gå. Likte du de? Heheee...

Noe jeg har tenkt masse på i det siste, er å kanskje ha sånn "1 week of". Sånn at jeg skal ha et bestemt tema hver uke og så skal jeg ta forskjellige bilder av det hver dag i en uke. Høres ut som noe ganske gøy, egentlig. Er ikke helt sikker enda om jeg skal, i og med at det ikke finnes noe man kan ta bilder av hjemme i Norge(fml). Får tenke litt mer på det ;-) Synes dere jeg burde?  

Nå er det nok

Jeg er ikke så veldig flink til å skrive så mye privat om meg på bloggen, egentlig. Mest for at jeg er redd for at folk synes det er teit å skrive så mye privat. Jeg er redd for at folk synes jeg er teit og for at folk skal mislike meg. Men nå som jeg først er i gang, tenkte jeg å skrive litt om meg, som ikke så mange vet om. Kanskje ikke de nærmeste heller.Noe av det jeg sliter mest med idag, er at jeg ikke klarer å være selvstendig og at jeg er sjenert. Det er ikke bare en rar følelse. Det er en helt ubeskrivelig følelse, og jeg mister så mye av "livet" mitt på det. Min største frykt er å stå foran klassen alene å snakke. Klarer det ikke. Jeg får heller dårligere karakter i det faget, enn å stå foran klassen. Samme med andre steder. Jeg klarer det bare ikke! Jeg er så redd for å drite meg ut. Redd for at folk skal mislike meg.
I en periode var jeg ikke sjenert i det hele tatt. Det var faktisk på begynnelsen på den her måneden. Jeg snakka hele tiden og brydde meg ikke om hva folk syntes eller sa. Var meg selv, og hvis de ikke likte det, så respekterte jeg det. Jeg klarte å være selvstendig. Og jeg var så glad! Var så glad for at jeg hadde klart å komme meg ut av det helvetes skallet, og håpet jeg aldri gikk tilbake. Men nei, sånn ble det ikke. I det siste har jeg blitt mer sjenert igjen. Snakker ikke like mye og klarer ikke å ha den tanken over at folk kanskje misliker meg eller noe i den duren. Det er som å ha en forbannelse kastet over seg som aldri går bort.

Noe jeg har lært, er at ting kommer ikke bare av seg selv. Man må kjempe for det selvom det kanskje er hardt, men det er det verdt. Man må gjøre det før eller senere, og det er bedre å starte nå. Akkurat nå. Bare en liten ting kan gjøre en stor forskjell, er det ikke rart å tenke på? Bare av å si hei, kan endre så mye. Å stå på sine egne bein er ikke alltid like enkelt, men man må det. Sette livet på prøve, det er det handler om. Man må se fram over, istedenfor å sitte fast i fortia. Sekundene og går, og plutselig så er det for sent å gjøre noe du skulle ha gjort for lenge siden.  - Det værste er at det føles ut som at jeg er den eneste som føler det sånn, men det er det ikke. Det er så mange som sliter mye mer enn meg, og kanskje har det samme som meg. Så jeg skriver dette til deg, hvis du har de samme problemene. Start nå. Om et år er kanskje alt annerledes? Det handler om å ha tro på seg selv, og den biten der er veldig vanskelig. Jeg må selv lære meg å ha tro på meg selv, for da funker alt. Så til dere der ute (og meg), få bort det skallet som holder dere inne fra alt og dere får gjort så mye mer! Livet blir automatisk mye bedre!  Skaff dere et nyttårsløfte, noe jeg har gjort: Å være selvstendig og ikke være sjenert.
Ha tro på deg selv!

På vei til sverige!

Nåååå sitter jeg og venter på at pappa skal komme! Skal nemlig til pappa idag. Ser virkelig fram imot å kjøre 6 timer.. Hehe, bra jeg har med mobilen og kameraet så jeg får holdt på med noe!
Får desverre ikke kommentert tilbake i og med at jeg blogger fra mobilen nå.. Stygge nett. :( såå kommenterer tilbake når jeg er fremme! Kos dere idag a folkens!

Glemte forresten å si at jeg chillern på gulvet og synger på mange bjuder på full hals. Hehe <3

Todays outfit
Shorts Cubus Singlett Cubus Smykke Fått fra lise, så vet ikke Skjerf husker ikke
 
Helt for ******** bilder, egentlig. Selvtilliten er på bånn idag, men i og med at jeg ikke poster mange outfit innlegg, så la gå. Skal prøve å bli flinkere! Nå skal vi i familiemiddag, snakkes senere! Likte du antrekket?

My roomFørst må jeg bare si god jul, alle sammen! Vet maange tusen spammer om dette nå, så slenger meg med i strømmen. Skulle jo egentlig blogge igår, meen jeg sovna når jeg trykka inn på blogg. Og idag har jeg egentlig vært ganske opptatt, i og med at jeg har hatt besøk av den andre broren min og familien hans. Haha, må bare få med at tantebarnet mitt på 8 sa han gikk på p-piller før, siden han hadde vondt i magen! Trooor jeg vet hvor han har det fra, hehe. Og så har bestefaren min vært hos oss,(som faktisk blir 80 år idag!).. Så har vært fullt hus her i hele dag, egentlig. Nå var det virkelig godt å få lagt seg i senga og slappe av. 
 
Imorra skal jeg til tanta mi, så skal vi spise julemiddag med slekta. Skal prøve å blogge før og etter. Må-bli-flinkere til å blogge...     Har dere kost dere idag? Fått noe fint?

Atm

Ah, kjenner det er så deilig med ferie! Startet dagen med bolle med sjokolade inni, klementin og et glass appelsin juice. Ganske fin start, egentlig. Kanskje ikke så sunt, men. hehe.
Er litt rart å tenke på at det er julaften imorra. Er ikke så "oppi" dette julegreiene. Har verken julestemning eller noe. Skal faktisk bare være jeg, mamma og bestefaren min(som har alzheimer.. ganske nærme hvertfall!!), så blir liksom ikke en ordentlig jul. men koselig blir det nok uansett!
Igår så var Glenn hos meg og mamma, så jeg og han byttet kamera. Han har ønsket seg Nikon D3100, og jeg har ønska med D3000, så det passa jo bra! Er ganske fornøyd, og nå kan jeg endelig kjøpe meg en fjernkontroll til kameraet.. Må bare ha penger først. Hehe.Nå må jeg fikse meg før broren min og familien hans kommer! Vi skal nemlig pynte juletre, bake pepperkaker og pikekyss. Blir nok kjempekoselig! Skal ta en del bilder, så vi blogges senere idag! Hva skal du idag?

You'll never know when you're gonna meet someoneYou'll never know when you're gonna meet someone and your whole wide world in a moment comes undone. I know it's gonna take some time, but it's worth it. I'm gonna say what I need to say and hope that it don't scare you away. Just don't let it end before we begin.
Everyone know that life has it's ups and downs. One day you're on the top of the world, and one day you're the clown. But if it's not okay, it's not the end.

Ballbilder kommer tror jeg. Blir mer blogging imorgen, ville bare oppdatere.

Busy woman

Har vært litt dårlig blogging i det siste har jeg merka! Har vært i askim nesten hver dag denne uka og har ikke kommet før hjem på kvelden og da har jeg ikke orka. Sliten, se... Pluss at jeg har vært på østfoldbadet(haha!), vært i en bursdag til mitt kjære tantebarn som ble 6 år(♥) og vært i Askim... Sååå har ikke tenkt på bloggen, faktisk.
Forresten så var jeg å handla inn litt småting i Askim idag. Sko(som var for store....fml) til ballkjolen, en øyenskygge fra MNY(20kr) og 4D mascara..(169kr). Fikk også en julegave fra snille Fredrik idag.. Et kjempefint smykke! Så tusen takk for det. Har du fått noen julegaver som du har åpna? hihi. Ikke si at jeg er den eneste som pakker opp gaver før selve julaften?

Love itBallkjolen min! Var i Ski å kjøpte den ista.. I siste liten. Ballet er på tirsdag(!!!) og jeg har enda ikke kjøpt sko og diverse.. Vet ikke hvordan jeg skal være på håret en gang. Hjelp!!
Er utrolig fornøyd med kjolen min hvertfall, elsker den over alt i verden! Neida. Men jeg er hverfrall kjempefornøyd, gleder meg til å bruke den! Har du ball i år?

When you know it better, you do it better
1. Work at something you enjoy and that's worthy of your time and talent.
2. Give people more than they expect and do it cheerfully.
3. Become the most positive and enthusiastic person you know.
4. Be forgiving of yourself and others.
5. Be generous.
6. Have a greatful and a big heart.
7. Persistence, persistence, persistence.
8. Treat everyone you meet like you want to be treated.
9. Commit yourself to constant improvement.
10. Commit yoruself to quality.
11. Understand that happiness is not based on possessions, power, prestige, but on relationships with people you love and respect.
12. Be loyal.
13. Be honest.
14. Be decisive even if it means you'll sometimes be wrong or do something wrong.
15. Stop blaming others. Take responsibility for every area of your life.
16. Take good care of those you love.
17. Don't do anything that wouldn't make your mum proud.
18. Follow your dreams.
19. Do mistakes and don't regret.
20. Don't judge people before you know them

I don't mind if you don't mind

Noen bilder jeg tok for snart en måned siden! Et tips når man har kjærlighetssorg er å gå ut å ta mange bilder. Bildene blir så mye bedre da og man har mere inspirasjon! Såklart gjelder ikke dette bare å fotografere, men å gjøre det man elsker mest. Man blir så mye bedre på humør med en gang! Og bare ved å smile, føler man seg mye bedre med en gang. Greit, dette gjelder nok bare ikke kjærlighetssorg, men andre sorger også. Det er opp til en selv å bestemme. Som sagt hadde jeg litt kjærlighetssorg da jeg tok disse bildene, og jeg har mange flere bilder å dele med dere fra denne tiden, som jeg faktisk er ganske fornøyd med!
Min favoritt blir vel bilde nr 2 eller bilde nr 4? Er ikke helt sikker jeg, hihi. Nå skal jeg ta meg en lang dusj så skal jeg slappe av resten av kvelden å prøve å legge meg klokka 10! Teit at jeg sier det, vet jo at jeg ikke kommer til å legge meg før 12.... Men det er vel lov til å ha drømmer?     Hvilket bilde er din favoritt? Tips hvis man har kjærlighetssorg? 

4 - 3t + u - 3 - u + 3t

I skrivende stund nå, så ligger jeg halvveis opp ned i senga og halsover. Dødssliten. Sov bare 5 timer i natt. Jeg som hadde tenkt å legge meg klokka 12 og plutselig er klokka halv seks?! Haha. Whatever, alltid koselig å snakke med noen. Blir hvertfall tidelig natta på meg idag, kjenner jeg! ;)

Imorgen har vi forresten mattetentamen og herregud som jeg gruer meg! Er sikker på at jeg kommer til å få hjertesjokk eller noe i den duren. SÅ hvis noen ser en sykebil er det bare jeg som prøvde meg på matte, hehe. Ok, ikke noe å tulle med, men dere skjønner poenget? Har sitti i noen timer med matte nå, men ga opp. Skjønner ikke en DRITT. Som foreksempel overskriften i dette innlegget.. Noen fine sanger å øve på til tentamener etc er sanger fra Hans Zimmer.♥ Elsker han.

Filma video igår, ble ikke noe må-gjøre-video, men vi gjorde mange andre rare ting. Skal prøve å fikse den imorgen hvis jeg har tid. Elsker å ta ting i siste liten som ender med hastverk.


Vet noen hvorfor bildene mine blir så gule? ah.

Tilbake!

Nå har jeg savna å blogge, egentlig! Hver dag har jeg tenkt at ja, idag skal jeg gå å ta bilder og blogge.. Men det ender jo bare med at jeg ikke orker. Har ikke vært innom bloggen min en gang. Igår fant jeg ut at et nytt design kanskje gjorde susen, så jeg bygga meg et nytt design! Er faktisk veldig fornøyd med det.. Er bare noe småtteri igjen så er jeg ferdig, meeen det rekker jeg ikke nå. Som vanlig, så er treige- og stressa- line nesten forsinka til å rekke et tog.
Da vet dere hvertfall at jeg er tilbake og mye bedre blogging kommer fremover! Gleder meg, har savna dere!  Nuuh må jeg hive i meg en nesten så liten overdose med migrene tabletter og fikse meg ferdig. Dere skjønner, jeg og Philomena skal lage en må-gjøre-video nå og jeg gruer meg! Er alt fra å spørre om tamponger and so on.. Gled dere!

hits