Outfits

outfit 01/07/12

Idag skal jeg feire voksenbursdag sammen med lille tantebarnet mitt på 5 år! Blir nok koselig. Er egentlig syyykt stressa.... Må rekke masse på en time, wææ.. Jeg kan legge ut bildene av bursdagsgavene mine senere idag eller imorgen. Har også spilt inn en romvideo nå, den kommer nok forhåpentligvis ikveld hvis ikke internetten bestemmer seg for å være en drittsekk igjen. Hva skal dere gjøre idag? 


 bukse fra?,  overdel fra bikbok, armbånd og ring fra søteste kjæresten 

gårsdagens antrekkÆÆÆÆÆÆÆ FERIE FOLKENS!!  Har vært opptatt med musikal den siste uka så bloggingen har falt bort, men nååå skal jeg ikke tenke på skolen før om 2 måneder, så blogging ♥♥♥ Denne ferien skal bli fin! Glemte å poste outfit for gårsdagen på skoleavslutningen, men her er det hvertfall.  nå skal jeg sove litt før jeg drar til Kathrine og blir der i natt. Noen andre som fikk ferie idag? 

outfit 29/05/12jakke fra H&M, sko fra Eurosko, bukse fra Gina Tricot, genser fra Carlings

Skjer med kvalitet på bildene på blogg og at bildene blir lysere a? BLÆÆ..  

outfit 24/05/2012
tubetopp fra H&M, shorts fra Gina Tricot

FOOOR en dritt dag!!  Hvorfor skal folk alltid være så slemme og tenke på seg selv hele tiden? f*** ass...... idioter. 

outfit 23/05/12
tubetopp: skjerf fra Kappahl? Shorts : bukse fra Bikbok

For noen utrolig fine bilder av meg, kan jeg si...

outfit 12/05/12


              Shorts fra Bikbok(laget selv), tubesinglett fra HM, smykke fra HM, ringer fra Kappahl og sko fra Eurosko

Akkurat nå sitter jeg med hettegenseren til kjæresten og joggebukse under pleddet, mens jeg ser på en film og koser med med brus og godteri! Unga har lagt seg, så nå er det deilig og rolig her. Hehe. 

outfit 07/05/12


Sko fra Eurosko, bukse fra Gina Tricot, singlett fra H&M, skjer fra Pieces(?), skinnjakke fra H&M

Er egentlig sykt lenge siden jeg har kjøpt klærne jeg har på meg idag. Klær jeg så si aldri bruker. Gikk ikke med skjerfet og jakka under, men tok de på meg da jeg gikk ut fordi jeg frøys så fælt. Gikk heller ikke sånn på håret, hvis noen lurte! Orka bare ikke å fikse meg når jeg skulle ta bilder, men men.  

outfit 05/05/12
Kjole fra HIT Sko(som man ikke ser) fra Eurosko

Idag skal jeg i gullbryllup til besteforeldra til Armin! Blir nok både litt skummelt og morsomt på samme gang! Vet ikke helt om jeg skal krølle håret eller rette ut håret idag. Er ikke så flink til å krølle håret akkurat, haha. Hvis noen av dere vil legge meg til som venn, må dere trykke på kategorier og så inn på profilen min! Er ikke 100% ferdig enda, tenkte at jeg skulle gjøre det nå, før jeg skal stikke og ordne meg! Hva synes du om kjolen? Hva skal du idag? 

Antrekk 01/05/12

Shorts(egentlig bukse) fra Bikbok, singlett fra Bik bok, ringer fra Kappahl og H&M.

Bursdagsoutfit


Tskjorte Bik Bok Bukse Bik Bok Sko Eurosko

Unnskyld for bare ett bilde og litt dårlig, men med pappa som fotograf som ikke skjønner noen ting av kameraet, er det ikke alltid like enkelt, men men.
Er jo 15 år idag vet dere, så.. Må jo "pynte" meg litt mer enn det jeg pleier å gjøre; altså å gå i hettegenser og chilleshorts med oppsatt hår og uten sminke. Jeg har faktisk vært kjempeflink til og med, og skrivd "Takk/Tusen takk!" til alle gratulasjonene jeg har fått på facebook, meldinger og alle de stedene der. Har tilogmed blitt skrivd om på bloggen av de to søte jentene her og her.  Kjempesøtt! Hihi. 
Nååå blirre snart biff(♥) også sjokoladekake, så idag skal jeg nyte dagen fullt ut! Er ikke ofte man har bursdag vettu.. Når har du bursdag?  Hva synes du om outfitet?  

hits