Personlig

ny blogg! følg meg der

Begynner å blogge på www.licela.blogg.no isteden! Kommer til å bli både litt trist og veldig bra, har jo så mange fine kommentarer her (over 8000!!). Men jeg trenger en ny start, så  det er bare å følge meg der. 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN!

så håper jeg virkelig at alle som følger meg her vil følge meg der også :) lover deg at den bloggen blir bedre!

ny blogg?Jeg synes bloggnavnet mitt er ganske langt og egentlig litt vanskelig og huske, så jeg vurderer å bytte bloggnavn til licela! Tenkte jeg skulle høre med dere først om hva dere hadde likt best? lineececiliee.blogg.no eller licela.blogg.no? 
Har på en måte ikke lyst heller siden jeg snart har hatt denne bloggen i 3 år, men jeg har også lyst fordi jeg har skrevet en hel DEL med flaue innlegg, haha, hjelpes.  Jeg kommer til å ha samme design der og blogge helt likt som nå. Det hadde jo vært ganske kult og skaffe meg en ny og bedre blogg når jeg får fjernutløseren eller? SÅ??? Gi meg svar nå folkens, burde jeg? 

sneekpeak

ble spurt om jeg kunne ha en romvideo for lenge siden, så tenkte og spille inn en video imorgen hvis det blir bra. Her har dere hvertfall et lite hint av hva som er på rommet mitt! Hvis noen er interesserte i det hele tatt da? Eller? 

4 måneder4 måneder med min fiiiiiiiine kjæreste! ♥ Rart at det allerede har gått 4 måneder, er så ubeskrivelig glad for at jeg har han. Loveyooou

helga

Starta helga med at jeg prøvde å sette opp håret mens jeg gikk oppover i trappa til inngangen. Fant ut at det ikke var så smart når jeg nesten tryna to ganger på rad. Tror jeg ikke burde trodd at det var sommerferie på torsdag. la meg kanskje littt?? sent..  Avslutter helga med å se ut som en gærning her jeg sitter i senga og synger med full hals. STAKKARS naboer............. 


er desverre etterveksten så at det ser ut som at jeg har fettete hår... farge håret snart kanskjeP:P:P

Kommer med mer outfits og bilder av meg i sommerferien, skal skaffe meg fjernutløser da! SKAL svare på ukens spørsmål imorgen, hva lurer du på? 

torsdagOII, hei.. Lenge siden sist!  Grunnen til lite blogging er lite blogglyst, jeg har vært borte ooog har hatt muntlig eksamen. Kom opp i matte så da skjønner vel dere at det gikk rett i dass. 
Jeg vet ikke helt om det blir like mye blogging som før, jeg må få tilbake blogglysten ordentlig først..  Snart er det sommerferie folkens!!! WII... Bare 8 dager til og sååå kommer det to herlige måneder der vi er frie. Tror jeg kommer til å ha en hel haug med inspirasjon i sommer så DA kommer jeg 110% tilbake. Nok snakk, hva har du gjort i det siste? Noe spesielt du har lyst til at jeg skal blogge om?

bloggfri

har migrene og kjæresten kommer en tur snart, så legger vekk bloggen litt idag. vi snakkes senerev eller imorgen :) kan ikke kommenteres

ting jeg hater #2

lange tånegler.  

folk som ikke kommenterer tilbake.. blir så irritert, hahaha.. 

å ta maxobol tabletter! det samme som betakaroten. DET smaker serriøst ku møkk.

folk som reklamerer for bloggen sin hele tiden. På en uke har jeg fått 3 kommentarer fra den samme bloggen. oppmerksomhetsunger!!! 

tenner! jeg klarer ikke å se løse tenner og alt det der. kvalmt!

folk som ikke skjønner ironi..........
 

gratis design. har ikke noe imot folk som lager det, men er sykt kjedelig å se 100++ blogger som har det samme designet. HVERTFALL når det står " her kan du skrive om deg selv" osv... serr?

folk som kommenterer tilbake når de selv ikke har skrivd et nytt innlegg. jeg kan jo ikke kommentere 3 ganger tilbake på det samme innlegget????? please, kommenter tilbake etter du har skrivd et nytt.

å være trøtt ved 6 tiden.. sovner jeg da, sovner jeg ikke til kvelden. når kvelden kommer er jeg overtrøtt og klarer ikke å sovne

folk som hoster uten å holde seg for munn.

har du det bra?Fikk et spørsmål om det på bloggen. Og nei, jeg har det ikke helt supert. Det er så mye å tenke på for tiden og hodet mitt fylles av forskjellige tanker hele tiden. Jeg har vært gjennom masse dumt i livet mitt og jeg har aldri klart å holde meg sterk. Jeg har alltid knekt sammen av hver minste ting.
      Som sagt, man lærer av feil og man blir sterkere for hver gang. OG det er akkurat det jeg har blitt. Jeg har blitt sterkere. Jeg klarer å skjule når jeg har det vondt.  Det er så mye annet jeg setter pris på og så mye annet fint i livet mitt at jeg kan smile. Blant alt det vonde, finnes det alltid noe bra og det er det brae jeg tenker på. Jeg smiler så og si hele tiden fordi jeg vet at det hjelper. Bare ved å smile så får jeg en bedre følelse inni meg - noe alle burde prøve! Det funker, jeg lover. Jeg har bestemt meg for å ha en positiv blogg, det er derfor jeg ikke skriver så mye om sånne private ting.
    En ting jeg har som hjelper meg er håp. Jeg har et håp om at alt skal ordne seg. Og jeg vet det ordner seg. Med alle vennene mine, familien min og kjæresten min klarer jeg meg gjennom dette. 

Må også si tusen takk til alle som leser bloggen min! Har langt over 100 som er innom bloggen min hver dag, jeg blir så glad! Pluss at jeg er på 43 plass på topplista i norge over mest aktive. Gjør dagen min 10 ganger bedre!

hvorfor jeg elsker han

  Smilet hans 

♥ Han bryr seg ikke om hvordan jeg ser ut

  Jeg kan sove i armene hans 

  Og de fiiiine armene hans 

  At vi kan gråte sammen og le sammen

  Høyden hans

  Han er en gentleman!

  Jeg kan være med han i en hel helg uten og bli lei han

  Han ser på meg med et søtt blikk 

  Han vil ta bilder med meg

  Han er kjekk uansett hvordan han ser ut

  Han viser at jeg er jenta hans 

  Jeg kan stole 100% på han

Trodde virkelig ikke jeg kunne få en som han og jeg er sykt glad for at jeg har fått det! Vi har allerede vært sammen i tre måneder, kunne ikke ønsket meg noe bedre! Flere som er forelska? 

bølgete hår

Tror jeg satser på krøller eller rett jeg.. Det her så jo bare helt teit ut. Det er forresten ikke fett hår som titter frem, men min fine ettervekst. Heh. Stygg kvalitet også. JAJA, skjer a? 

ting jeg hater

# folk som skal like sine egne kommentarer og ting på facebook hele tiden. Okei, NÅR ble det kult? Hva har jeg gått glipp av her a 

# folk som MÅ skrive da i hver setning. Da går jeg ut å klipper plenen da. Etter på blir det å chille da. OKEI dafuuuuuq. 

# når folk siterer og snakker om det jeg har skrivd på bloggen. 

# at jeg er BLAKK og at jeg aldri får lønn da jeg skal. kos. # sour cream greier potetgull. jeg går seriøst ut av rommet når noen åpner en pose med det. fikk også beskjed om at jeg måtte skrive at armin elsker det.
 
# uhygeniske ting. fettete hår, samme klær hver dag, svettelukt, and so on. iuuuu

# når jeg holder på å sovne og kommer på den tanken at jeg har glemt å pusse tenna. klarer virkelig ikke å sovne før jeg har pussa tenna

 # å sminke meg. har så lyst til å gå uten sminke hele tiden, men jeg må ha på meg sminke for å føle meg ok foran andre folk

# folk som ramser opp i lange bøker om hvorfor de ikke blogget igår, oppsummerer hele dagen igår i detaljer, oppsummerer hele dagen idag om hva de har gjort og skal gjøre i detaljer. OG folk som ikke har avsnitt.... halleluja sier jeg bare 

Høres ut som den sure kjerringa nå, hehe :):):) 

svar på noen spørsmål #1

Liker du seler? De er jo litt søte da.. 

Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Jeg bruker photofiltre, gimp og photoscape! Lastet ned photoscape igår og liker denne mye bedre enn de to andre. 

Hvilket kamera og objektiv har du?  XDXDXD jeg lagde et innlegg om det for to dager siden, men hvis noen skulle lure igjen: Jeg har Nikon D3100 + 50mm f1/8 + sigma 70-300mm og standardobjektivet. Jeg bruker for det meste bare 50mm'ern og i noen tilfeller standardobjektivet. Og jeg vurderer faktisk å ikke selge kameraet allikevel. flinke meg.Noen gang gjort noe ulovlig? hehe.... ja YOLO liksom

Hva er dine sommerplaner? Tror jeg og mamma skal bestille oss tur til Kroatia eller noe igjen også skal jeg til pappa en liten tur. Ellers så har jeg faktisk ingen planer. 

Hvor henter du inspirasjonen til bildene dine? Jeg leser en hel haug med fotoblogger...   Har du noen musikktips?  
Tja... Jeg hører ikke så mye på musikk, men her er hvertfall spotifylista mi.

Favorittblogg? Har mange favoritter, kan lage et innlegg om dette senere en gang. 

Skal du begynne på cheerleading igjen? Nope. Jeg hadde lyst til det en gang, men har funnet ut at jeg ikke vil.

noe du lurer på?Isåfall så har du sjansen til å spørre meg nuh! nei, er ikke en spørsmålsrunde det her. spør så mye du vil. elsker å svare på spørsmål. spør også om hva som helst. walla

Bevis på at jeg er rar

Jeg er PISSredd maur! Jeg er så redd for at de skal komme å tisse på meg, krype på meg eller spise meg opp. Jeg er også redd for andre småkryp som f.eks fluer.. Men veps og sånn er jeg ikke redd mot. Da sier jeg bare take a chill pill, det er jo bare en veps.

Jeg har veldig dårlig humor. Jeg kan begynne å le av morsomme youtube videoer FØR de starter. Tror jeg er litt kjent for å være den som ler...  Jeg kan også sitte helt seriøs og plutselig bryte ut i latter av noe som skjedde for mange uker siden. Vurderer å bli stand-up komiker!

Jeg liker ikke kylling. Æsj! For noen uker siden spiste jeg en salat på skolen i en uke, helt til den dagen da jeg sa "jeg skal ha kylling salat, ja.".. Fant ut at jeg hadde spist kyllingsalat mange dager i strekk. Ville ta fingern i halsen and you know what. Blæh.

Det er sykt enkelt å lure meg. En gang sa venninna mi at katta hennes hadde dødd og jeg spørte om det gikk bra osv. Etterhvert sa hu at hu aldri hadde hatt katt.  

Jeg klarer ikke å danse. Sånn danse til dansemusikk. Jeg står bare der som en idiot og bare Hey ;);) Whaaats goin on <- trykk

Jeg klarer ikke å si kirsebær. Det blir enten shisschebær eller kissebær. Samme med shjøkken, shino, shjøttkaker osv. Flink i norsk.

Let's be nothing. I heard it lasts forever.

Idag har jeg og Armin vært sammen i en måned og jeg er så glad for at jeg har denne gutten! Dere jenter der ute burde misunne meg til 1000! 

EnkeltbildeVille egentlig ikke legge ut dette bildet i og med at jeg ikke er fornøyd med det i det hele tatt, men har lyst til å høre andre sine meninger. Hva synes du? Vær ææærlig! 

New beginning

Heei! Våknet halv ni idag, og lå og tenkte på blogg i en halvtime tenker jeg meg. Kom fram til at jeg savner blogging veldig mye. Det er på en måte blogging som gjør at jeg har lyst til å ta bilder og jeg savner å få så mange fine og brae kommentarer. 
Livet mitt er supert for tiden og da er det jo og sånn at jeg har lyst til å blogge mer.  Har en del prøver og sånn fremover, men noen blogginnlegg skal jeg prøve å få med uansett. Sitter jo egentlig ganske mye på dataen for det om, he he he... Nå skal jeg stå opp og fikse meg og spille inn en videoblogg før jeg går ut med Philomena og har en liten photoshoot! Trenger nytt design, er så lei det jeg har..  Følger du meg fortsatt? Eller er jeg alene her? hehehe..

Det her suger

Nåå har jeg trukket ut to som skal komme "videre" i blogg vs blogg runden.. Men så kjip som jeg er, så er jeg fortsatt deppa..  så jeg orker ikke å fikse noe med vurderingene nå, desverre. Ikke blogge heller for den saks skyld. Har så sykt lyst til å blogge masse, men jeg ... føler bare at da blir det bare deppete innlegg, og, ja. Sånn er det når man tenker negativt hele tiden, ehe. Whatever, skal prøve å blogge litt mer enn det jeg gjør nå fremover da.. Men jeg lover ikke noe, og jeg lover ikke at det blir bra.  Er det bare jeg som er deppa for tiden? 


 

HERREGUD


.... jeg har klippa meg.. Jeg er gæren, det ble.. kort. Herregud.... Hjelp. Jeg savner håret mitt allerede! Det ble liksom så kort.. Ehe.. Men har fått bort det slitte da............. Men uansett!! Fml. Kjøpe extensions da, eller? ehe.. Help me. Nå må jeg fikse ferdig håret mitt, også stikker vi til Ullared.. gruer meg litt til å gå med kort hår, er så uvant.. Uansett, sorry for stygge bilder, men hallo - fake a smile! :( passer jeg kort eller langt hår best? 

Om megJeg er ei jente på 15 år, snart 16 som bor i Lille Eidsberg i Østfold og langt nede i Sverige. 
Fritiden min går til en super kjæreste, familie, venner, foto og skole. På bloggen min kommer du til å få masse om foto, hverdag og mote! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, så det er bare å skrive til meg. Skal jeg være helt ærlig, vet jeg ikke hva jeg skal skrive, så dere får lese bloggen min for å bli kjent med meg! Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre, jeg elsker å få spørsmål ♥
                               
    Du kan kontakte meg på
lineececilieeblogg@hotmail.com og facebook Line Cecilie Larsen og Instagram licela
 

Månedens spørsmål


Hvis det er noe dere lurer på, kan dere legge igjen spørsmål under dette innlegget, så svarer jeg på alle spørsmålene deres i slutten av måneden. Er på en måte som en spørsmålsrunde, bare at jeg svarer en gang i måneden, hvis dere skjønner? Jeg kommer også til å svare på spørsmål som kommer i andre innlegg, men er litt vanskelig å huske på. Hehe. 

hits