Spørsmålrunder, konkurranser etc++

svar på noen spørsmål #4

har du det bra? Njaa, egentlig så har jeg bare lært meg å se bort fra det negative. 

yndlings outfit?
sykt stygg redigering.sletter du håret? btw du har så fint hår! iih, tusen takk! Jepp, jeg retter det hver dag. Liker ikke de naturlige bølgene mine hehe.

hva synes du om 8klassinger på eus? tjaa, greie de?

hvor shopper du mest klær og sko? Shopper faktisk for det meste på H&M, lindex, cubus, bik bok,  gina tricot osv. Har syyykt lyst til å shoppe på zara en gang da..

hvilket kamera har du? ..... fortsatt nikon d3100 :-)

hva liker du med blogging? hm.. så mye og så lite. vet ikke hvordan jeg skal forklare det jeg.. sorry

skal du begynne på cheer igjen? Nei. jeg liker mest best når jeg kan trene fritt. les: aldri. WUPS

HVA LURER DU PÅ?

siste sjanse å melde seg på

svar på noen spørsmål #3

Hvilken bunad er det? Det vet jeg faktisk ikke.. Er ikke noe inn i sånne bunader, haha! 

Hvilken farge er det på leppestiften? 109 Rosy Dream :-)Kan du vise hvordan du lagde neglene dine sånn? (negllakken altså) Ja, det kan jeg! Kan sikkert lage en videoblogg om det til uka. Super enkelt!

Skulker du? Hahaha, for et spørsmål! Jeg liker og være på skolen, men pga vitaminmangel og en hel haug med andre ting, inkludert migrene, er det sykt ille og være på skolen når alt går i surr.

Har du alltid gått på cheerleading? Jeg gikk på cheerleading fra høsten 09 - høsten 11. 

Favoritt: mat, fag, lærer, blogg? mat: Pizza, potetstappe, fløtegratinerte poteter(!!!)... kanskje pita? jeg vetta søren, er så mye godt. fag: Ingen fag.. lærer: Oddleif og Stine. blogg: Lagd et innlegg om det før HER


er ikke så mye ketsjup som det ser ut som altså xDxD

var ikke så mange spørsmål denne gangen. Men men, la gå. Jeg har åpnet siden min på facebook igjen! Lik meg HER.  da blir jeg glad vettø. Er det noe du lurer på? elsker og få spørsmål, så bare kjør på med spørsmål! 

bedre bloggHar sett på så mange blogger for tiden og har bestemt meg for å få en bedre blogg! Jeg vet bare ikke helt hvordan.. Føler at jeg blogger om det samme hele tiden, så jeg lurer på hva DERE vil lese om. Vil dere ha videoblogger, isåfall om hva?, et spesielt tema, andre ting and so on. 
Jeg skal snart skaffe meg fjernutløser til kameraet da, må bare få inn litt penger først, så blir det nok en GOD del bedre bilder, istedenfor på de samme plassene og litt utydelige. Det er slitsomt og løpe fram og tilbake for å fokusere og ta bilder samtidig, haha.  Kan love dere at det kommer masse outfits når jeg har fått fjernutløser! Men ja, er det noe dere savner på bloggen min, noe jeg kan gjøre annerledes og bedre? Spytt ut!  

HUSK ANBEFALINGSRUNDEN HER

vil du bli anbefalt?Meld deg på! Jeg velger ut de bloggene jeg liker best og skriver om de her i slutten av uka eller førsten av uka, får se hvor mange som melder seg på! Come on girls!

svar på noen spørsmål #2

Hva er dine sommerplaner? Jeg skal til Bosnia i 2 uker med kjæresten, Amanda har lyst til og komme, skal til pappa en tur og forhåpentligvis bare slappe av!

Hvordan pleier du håret ditt/hvordan har du fått så fint hår? Tusen takk! Jeg gjør ingenting med det. Jeg har i shampoo og balsam når jeg dusjer, ingenting mer enn det. Jeg retter det hver dag, bruker ingen varmespray her heller. Er bare heldig som har fått sånt hår, tenker jeg meg!Yndlingsantrekket ditt?
 Jeg har faktisk ikke noe spesielt antrekk jeg liker. Jeg setter sammen klær forskjellig hele tiden, så. Hehe! :) 

Hvilken sminke bruker du? En rød mascara fra max factor og en billig foundation fra max factor. Bruker ikke foundation om sommeren da.

Gleder du deg til vgs? Jaa! 

Hvilket objektiv bruker du mest? Bruker min elskede 50mm f1/8!  Objektivet funker ikke så bra til det kameraet, men elsker den for det. Får vel heller bare kjøpe et nytt senere en eller annen gang.  Hva ser du etter i en ekte venn?
 En jeg kan stole på, være meg selv med og driter i fortiden min. peace 

Hvem er forbildet ditt? det blir vel søskenbarnet mitt. Hu viser alltid sin positive side, er seg selv og er snill!  

Hvordan redigerer du bildene dine? Skal vise det i et innlegg snart, må bare huske på det! lover deg at det kommer til uka.  

Er det noe mer du lurer på til neste gang? svarer en gang i uka!

blogger jeg leser

Fine fine lesere


alltid like kult å legge ut et stygt bilde av seg selv tatt i speilet. skyld på at jeg ikke har fjernutløser til kameraet. hehe :(

Ååååhh, tusen tusen takk for de fine kommentarene dere gir meg! Blir så glad hver gang jeg logger inn på bloggen min. Lesertallet stiger bare mer og mer for hver dag som går, wii! Dere som gjør at jeg holder bloggen igang, hehe. 
Har dere forresten sett at jeg har fiksa litt på menyen? Nå har jeg også lagt til en link der du kan legge meg til som venn, et gratis design(!), ting som skal selges and so on. Dere kan også spørre meg om spørsmål! Hva som helst, jeg ELSKER(seriously) og svare på spørsmål. NU skal jeg sove, snakkas imorgooo søtiser!♥

Hvilket design?
Fikk en 4-5er på prøvemuntlig idag.. både fornøyd og missfornøyd, så jep. HVIS noen i tilfelle lurte.  
Driver å fikser et nytt design. IGJEN. what, skjer? blir aldri ordentlig fornøyd med designa mine. Vurderer å lage ferdig det øverste designet på bildet, og så legge ut kodene til det designet jeg har nå, hvis noen vil? Synes det er litt dumt å bare "kaste" bort design hele tiden. Vil noen ha koder? :) 

Det er aldri for sent å begynne på nytt

Heei! Er tilbake igjen, jeg! Får aldri bestemt meg om jeg vil blogge eller ikke. Med en gang jeg skreiv det forrige innlegget(som jeg sletta) ville jeg begynne å blogge igjen. Heldiggvis har jeg klart å holde meg i 3 uker så nå har jeg forhåpentligvis maaaasse å blogge om! Har en del skolearbeid og må jo ha litt tid til kjæresten også, men blogge skal jeg nok få til! Håper jeg klarer det bra denne gangen. Har drevet med et design i noen dager nå og endelig er det ferdig!  Hva synes du om at jeg er tilbake? Hva synes du om designet? :-)
Prøver mitt beste

Jeg liker jo egentlig å blogge. Jeg liker jo egentlig å ta bilder til blogging og dele det med andre. Men av en eller annen grunn så klarer jeg ikke å blogge mer. Jeg har så mye jeg vil blogge om og så mye idèer til ting jeg kan få noe ut av og blogge om. 
Jeg føler at jeg kunne ha vært en så mye bedre blogger og blogga hver dag om noe som faktisk er interressant... Men sannheten er: Jeg er for lat! For lat til å orke å redigere mange bilder, prøve å skrive et bra innlegg som faktisk folk vil lese og å kommentere tilbake. Det er ikke bare gjort på 5 minutter skal jeg si dere! Jeg bruker så og si minst en halvtime på blogg når jeg driver med blogging.Jeg har så lyst til å bli en bra blogger igjen. Og det skal jeg, det tar bare litt tid. Så til jeg har klart å få tilbake alt innen blogglyst etc, så kommer jeg til å blogge litt mindre. Kanskje annenhver dag eller en gang om dagen. Jeg får se! Har en del andre ting som er viktigere for tiden, men jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min for det! ♥ Skal også finne fram kameraet idag og lade det opp så kanskje jeg rekker å lage en videblogg, tjohei!

Chris medina - what are wordsKjeda meg litt ista jeg, så .. spilte inn! Noen som også spurte om jeg kunne spiille inn denne sangen for noen uker siden, så here u go! Må bare si at jeg failer veldig på refrenget, og den flua der irriterer meg veldig..... Det gjorde den så og si da og, så endte med at jeg ble ninja, og prøvde for harde livet å drepe den. Men, den døde jo aldri. Fml. Men men. Hva synes dere? :) Spiller du piano?

Blogg vs blogg, meld deg på!

Vi skulle visst ikke dra før ikveld. Og, for at dere da skal ha noe å gjøre på bloggen min: Meld dere på på blogg vs blogg! Jeg trekker to stykken når vi har kommet et sted der det er godt internett. Den som vinner får en vurdering!
Det du trenger å gjøre er å skrive på dette innlegget at du er med, og GJERNE skriv på bloggen din at du er med. Du får en lapp til da. Hehe...
1lapp: Skriv at du er med.
2lapper: Skriv at du er med og skriv på bloggen din at du er med på blogg vs blogg på bloggen min. (send isåfall link)
Good luck! 

HOT OR NOTGjett hvem som skal på shopping når hu kommer hjem a?!?! ... i mine drømmer. heh... HOT OR NOT? 

Spørsmålsrunde

Den siste runden jeg hadde ble bare helt rar.. Og glemt bort. Så har jeg merka at i det siste har jeg fått en del nye lesere også, me like. Så spørr i vei på dette innlegget! Jeg skal svare på den i helga som kommer, så. Halve videoblogg, halve skriftlig. Noe du lurer på? Kom gjerne med litt spørsmål som er litt vanskelige å svare på! :) Litt kompliserte altså.

stilsett

.entry {
background-color: transparent;
font-size: 11px;
padding-bottom: 16px;
}
body {
background-color: #f5f5f5;
font-family: arial;
color: #7c7c7c;
padding-top: 80px;
}
#header {
background-color: #F5f5f5;
background-image: url('');
height: 0px;
width: 713px;
background-repeat: no-repeat;
}
.breadcrumbs {
display: none;
}
#wrapper {
background-color: transparent;
width: 960px;
}
#main {
float: left;
padding: 10px;
width: 700px;
background-color: #ffffff;
border: 0px solid #efefef;
}
#side {
float: right;
padding: 0px;
width: 230px;
background-color: #transparent;
border: 0px solid #efefef;
font-size: 11px;
font-family: Arial;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}
#footer {
background-color: #transparent;
}
a { color: #000000}
a:link { color: #7c7c7c}
a:visited { color: #7c7c7c}
a:active { color: #7c7c7c}
h2, h2 a { font-family: Georgia; font-size: 37px; color: #F5E9DE; text-align: center; }
h1, h3, h4, h5 { font-family: DaunPenh; font-size: 34px; text-align: center; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #7c7c7c; }
h2, h2 a, h2 a:link, h2 a:visited, h2 a:active { color: #EDDBC4; }
#side div {
background-color: #FFFFFF;
padding: 10px;
margin-bottom: 10px;
border: 0px solid #efefef;
}
.entry .meta {
text-align: center;
font-family: arial; <---skrifttype
font-size: 11px; <---skriftstørrelse
font-weight: normal; <---tykkelse på skrift
color: #7c7c7c; <---farge på skrift. som ikke er link
background-color: transparent; <---bakgrunnsfarge på infolinjen
padding: 3px ; <---tykkelse på bakgrunnsfarge om du ha det. den endrer også på mellomrommet
top: -1px; <---- forhold mellom infolinje og overskrift
padding: 3px;
}
.meta {text-align: right;}
#navbar {
padding: 5px;
height: 1em;
width: auto;
margin: 0px;
text-align: center;
}
#navbar li {
float: left;
list-style: none;
width: 100px;
background-color: #fff;
}
#navbar li a {
padding: 5px;
display: block;
border-bottom: 0px dashed #F7D7EE;
color: #7c7c7c;
text-decoration: none;
font-family: arial;
font-size: 10px;
line-height: 12px;
}
#navbar li ul {
padding: 3px;
display: none;
width: em;
background-color: #fff;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1;
text-align: left;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none;
}
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
border-bottom: 0px dotted #ffc0c0;
color: #7c7c7c;
}
#navbar li li a:hover {
background-color: #transparent;
}
#meny {
width: 230px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
.content {
font-family: arial;
font-size: 8pt;
color: #7c7c7c;c7c;}

Til salgs!

Her kommer ting jeg selger. Alt fra klær til andre ting :)

hits